30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk

Térdig állunk az Arena új kollekciójában. Tekintse meg őket!

Térdig állunk az Arena új kollekciójában. Tekintse meg őket!

Ahogy azt már a cím is elárulja, megérkezett hozzánk az Arena új kollekciója, és nincs is belőle kevés. Bemutatjuk Önöknek az összes fazont, mintát és színt, amelyek megszólítják a férfiakat, hölgyeket és a legkisebbeket is, akik megkedvelték az úszást.

Az úszódresszek és -nadrágok olyan minőségi anyagból készültek, amely ellenáll a klórnak. Az úszók értékelni fogják a remek dizájnt, kényelmet és a maximális mozgásszabadságot, amelyet az úszódressz biztosít.

“Pókhálós” Spider kollekció

A kollekció első látásra kitűnik az érdekes mintájával, amely a pókhálót idézi. Ha viszont a felszín alá tekintünk, rájövünk, hogy az anyaga gyorsan szárad, ellenáll a klórnak és a napfénynek. Mindezért a MaxLife nevezetű anyag a felelős, aminek köszönhetően az úszódresszeket és -nadrágokat mindennap viselhetik úszáshoz, és ezen felül remekül illeszkednek.

A hölgyek az egyrészes Spider Booster úszódresszben mutathatják meg magukat, amelynek csinos, vékony, rózsaszín pántjai vannak.

A férfiaknak különböző szabások közül válogathatnak, a minimalista Brief szabástól, a Short-on keresztül a Jammer-ig. Az utóbbit kétféle színben találják meg feketében és kékben.

Ha szeretné a gyermekeit is pókhálós mintákba öltöztetni, csak tessék. Számukra is van raktáron ajánlatunk - egyrészes úszódresszek kislányoknak Spider Junior illetve fiúknak a Spider Junior Short és Jammer.

Hölgyeknek

A hölgyek biztosan értékelni fogják azokat a darabokat, amelyek karcsúsítják az alakjukat. Ebben segítségükre lesz a Microcarbonite One Piece Grey modellje, kék sávokkal az oldalán. Hogy a viselet kényelmes legyen, bevarrt melltartót is talál benne. Ha az élénkebb színeket kedveli, akkor válassza a Backwash vagy a Nebula modelljeit.

Szemkápráztató úszónadrágok férfiaknak

Érdekes kékesszürke elemeket, amely beragyogja a férfiakat a medencében, a Microcabonite Short Grey úszónadrágokon talál, fekete-piros színekben pedig a Microcarbonite Jammer Black pompázik.

A gyártó nem feledkezett meg a legkisebbekről sem

Pontosan, a gyerekekre is sor kerül. A kis hölgyeknek a stílusos Neon úszódresszek készültek, fiúknak pedig nagyon jól áll a Shed úszónadrág. Mindegyik ellenáll a klórnak és a napfénynek, akár a mindennapos viselet ellenére is a MaxLife anyagnak köszönhetően.

Alkalmi vagy rekreációs úszóknak, edzésekre max. heti 2 alkalommal, a Sumo Jammer úszónadrágait ajánljuk a fiúknak és a Phenix úszódresszt a lányoknak, amelyek a MaxFit anyagból készültek.

És ez nem minden! Tekintse meg az egész kínálatunkat és válogassanak kedvükre :-)

Jó sportolást, és hadd ússzon!További hasznos termékek