Térdig állunk az Arena új kollekciójában. Tekintse meg őket!

Ahogy azt már a cím is elárulja, megérkezett hozzánk az Arena új kollekciója, és nincs is belőle kevés. Bemutatjuk Önöknek az összes fazont, mintát és színt, amelyek megszólítják a férfiakat, hölgyeket és a legkisebbeket is, akik megkedvelték az úszást.

Az úszódresszek és -nadrágok olyan minőségi anyagból készültek, amely ellenáll a klórnak. Az úszók értékelni fogják a remek dizájnt, kényelmet és a maximális mozgásszabadságot, amelyet az úszódressz biztosít.

“Pókhálós” Spider kollekció

A kollekció első látásra kitűnik az érdekes mintájával, amely a pókhálót idézi. Ha viszont a felszín alá tekintünk, rájövünk, hogy az anyaga gyorsan szárad, ellenáll a klórnak és a napfénynek. Mindezért a MaxLife nevezetű anyag a felelős, aminek köszönhetően az úszódresszeket és -nadrágokat mindennap viselhetik úszáshoz, és ezen felül remekül illeszkednek.

A hölgyek az egyrészes Spider Booster úszódresszben mutathatják meg magukat, amelynek csinos, vékony, rózsaszín pántjai vannak.

A férfiaknak különböző szabások közül válogathatnak, a minimalista Brief szabástól, a Short-on keresztül a Jammer-ig. Az utóbbit kétféle színben találják meg feketében és kékben.

Ha szeretné a gyermekeit is pókhálós mintákba öltöztetni, csak tessék. Számukra is van raktáron ajánlatunk - egyrészes úszódresszek kislányoknak Spider Junior illetve fiúknak a Spider Junior Short és Jammer.

Hölgyeknek

A hölgyek biztosan értékelni fogják azokat a darabokat, amelyek karcsúsítják az alakjukat. Ebben segítségükre lesz a Microcarbonite One Piece Grey modellje, kék sávokkal az oldalán. Hogy a viselet kényelmes legyen, bevarrt melltartót is talál benne. Ha az élénkebb színeket kedveli, akkor válassza a Backwash vagy a Nebula modelljeit.

Szemkápráztató úszónadrágok férfiaknak

Érdekes kékesszürke elemeket, amely beragyogja a férfiakat a medencében, a Microcabonite Short Grey úszónadrágokon talál, fekete-piros színekben pedig a Microcarbonite Jammer Black pompázik.

A gyártó nem feledkezett meg a legkisebbekről sem

Pontosan, a gyerekekre is sor kerül. A kis hölgyeknek a stílusos Neon úszódresszek készültek, fiúknak pedig nagyon jól áll a Shed úszónadrág. Mindegyik ellenáll a klórnak és a napfénynek, akár a mindennapos viselet ellenére is a MaxLife anyagnak köszönhetően.

Alkalmi vagy rekreációs úszóknak, edzésekre max. heti 2 alkalommal, a Sumo Jammer úszónadrágait ajánljuk a fiúknak és a Phenix úszódresszt a lányoknak, amelyek a MaxFit anyagból készültek.

És ez nem minden! Tekintse meg az egész kínálatunkat és válogassanak kedvükre :-)

Jó sportolást, és hadd ússzon!



További hasznos termékek