További újdonságok az Arenától!

Ezen a héten egy egész láda Arena újdonság foglalt helyet raktárunkban! Úszódresszek hölgyeknek, úszónadrágok uraknak és gyerekeknek is. Design-os verseny úszószemüvegek, kényelmes papucsok és rengeteg más gyönyörű darab. Nézzétek meg.

Égető újdonságnak számítanak azok az úszószemüvegek, melyek nem csak tökéletes kilátást nyújtanak a víz alatt, de dizájnjuk is gyönyörűre sikeredett.Választhattok az átlátszó vagy tükrözött üvegek közül. Itt egy példa ★ Arena Python Mirror ★, vagy a verseny úszószemüveg ★ Arena Cobra Core ★ és továbbiak.


 

A hölgyeknek csak ajánlani tudjuk a nagyon kényelmes ★Arena Graphic★ hosszú élettartammal és néhány hölgy biztos méltányolja majd az  ★Arena Dorian Strap★ karcsúsító hatással! Gyertek ás növeljétek önbizalmatokat az úszómedencében. :-)


 

A nyár lassan újra beköszönt hozzánk és tudjuk, hogy néhány férfi nagyon szívesen használ short úszónadrágot. Hát mit szóltok az ★Arena Fundamentals Logo Boxer ★? Eláruljuk, hogy szuper kényelmesek mindennapos használatra is tökéletesek. Az úszókról sem feledkeztünk meg és új Briefeket, shortokat és jammereket kínálunk, mint pl.: az ★ Arena Urban Jammer ★.


 

A gyerkőcökről sem feledkeztünk meg :-) Rengeteg színes úszódresszel és úszónadrággal kedveskedünk a kis hercegnőinknek és versenyzőinknek. Rögtön két darabot is bemutatunk a kislány ★Arena Takeover Junior★ és a kisfiú ★Arena Takeover Brief Junior★.


A tavasz sok fajta színnel játszik, szintúgy mint az Arena kiegészítőink. Kínálunk új tartókat az úszószemüvegekre ★Arena Goggle Case★ kék, sárga vagy rózsaszín kombinációban.


 

Hasonló színkombinációban beszerezhetitek a könnyű és kényelmes papucsokat. Hölgyeinknek, urainknak, kisfiúknak és kislányoknak, röviden mindenkinek akinek papucsra van szükségük.

Mindezeket pedig hova máshova is tenni, mint a színjeiben összehangolt ★Arena Fastpack★ hátizsákba!


 

Már tudjátok, hogy melyik darabért néztek be hozzánk? :-)
 



További hasznos termékek