Új hátizsákok és táskák lepték el üzletünket!

A közeledő őszi évszakkal, érkeznek az úszótanfolyamok és az úszómadencébe való látogatások. Az iskolások visszatérnek az iskola padjaiba és megkezdődnek a hétvégei kirándulások, melyekre már a melegebb kabátokat is be kell csomagolni. Pusztán a véletlen műve, hogy épp a napokban lepték el üzletünket a színesebbnél színesebb és dizájnos hátizsákok, különböző nagyságban, márkákkal és mintákkal. :-)


 

Arena - nem csak hátizsákok, de utazótáskák és bőröndök is

Az Arena hátizsákok praktikusak és tágasak, ezért bármilyen edzésre, úszásra és sporthoz is alkalmasak. Például az Arena Fastpack modern kialakítású, praktikus, mivel az alsó fiókja nagyon jól szellőzik, ezért ideális a vizes dolgokra és cipő tárolására is.

Hogyha több fiókra lenne szükségetek vagy közepes nagyságú hátizsákra a hétvégei kirándulásokra, nézzétek meg az Arena Spiky Bag-et. Ez egy 25literes hátizsák és minden felszerelés ami az úszással kapcsolatos, belefér.

Ha hosszú utazásokat tervez, akkor kiváló választás az Arena bőrönd, viszont, hogyha sportos táskára vágyik, akkor az Arena Fast Cargo-t javasoljuk.

 

Funkita és Funky Trunks - medence és iskola

Az ausztrálok új hátizsákokat készítettek a hölgyek és urak részére is. Praktikusak és számos fiókkal rendelkeznek. Elhelyezhető benne a notebook, vizes dolgok, vagy akár az uzsonna is, mivel hűtő hatással is rendelkezik. Ezeknek a hátizsákoknak párnázott hátaik vannak és kényelmes pántjaik. Hölgyeink biztosan értékelni fogják a Funkita Backpack Mint Dreams hátizsákot és a Funky Trunks Backpack Night Lights-ot.

 

Speedo - Mesh Bag-ek és gyönyörű hátizsákok

Ha sok vizes dolgot húztok ki a medencéből, imádni fogjátok a klasszikus hálózott zsákot, melyet már leteszteltünk nektek. Az új táska Delux Ventilator Mesh kényelmes és praktikus.

A napokban érkeztek a közkedvelt Speedo T-Kit Temaster hátizsákok további, színes változatai. Praktikus zsebet kínál a notebooknak, kivehető fiókot a vizes dolgoknak, vagy akár egy extra fiókot is. 35 literes, melybe rengeteg dolog belefér. A hátizséknak kényelmes párnázott háta van, derekán és a mellkas részén is csatolható, ezért ideális a nehéz dolgok cipelésére, túrázásra, vagy egyéb sportokhoz.

 

 

Ez még nem minden…

Tartogatunk számotokra mesh beg-eket vizes dolgokra, szép és dizájnos táskákat és hátizsákokat a TYR, Aqua Sphere, Finis és Funkita & Funky Trunks-tól.

 


További hasznos termékek