Újdonság versenyúszók számára – TYR Avictor

Szeretne kitűnni a tömegből egy-egy verseny alkalmával, vagy vonzani a tekintetet és élvezni a hatalmas önbizalom löketet az innovatív technológiának és csodaszép megjelenésének köszönhetően? Ha mindenre igennel válaszolt, akkor a következő lépés egyértelműen a Tyr Avictor.

És bár ezeket a darabokat egyszerű fekete színben is megtalálja nálunk, nem hiányozhatnak az élénk változatok sem, amelyektől egyszerűen leesik az álla, mivel egyszerűen… csodaszépek.

Egyszerűen elképesztő megjelenés

Ismerjük el, hogy a verseny úszódresszek nem különösebben tűnnek ki esztétikailag. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Speedo igyekezeteit, megalkották például a LZR Racer Elite vagy LZR Racer X modelleket, melyek kiemelkedő minőségűek, akárcsak a Tyr verseny úszódresszei is, melyek egyszerűen fantasztikusak.

Igaz ugyan, hogy elsősorban az a fontos, milyen képességekkel rendelkezik a vízben, de miért ne emelné ki tulajdonságait csodálatos megjelenésével is.

A Tyr Avictor Venom és Omaha modelleket a FINA úszószövetség is jóváhagyta, ez pedig egyértelmű bizonyítéka annak, hogy ezek az úszódresszek nem csupán szépek, hanem technológiailag fejlettek is. Ön pedig nem csupán eredményeire lehet majd büszke, hanem megjelenésével is hódíthat.

Mindenki könnyedén választhat

A nők és a férfiak is egyaránt. A hölgyek választhatnak nyitott hátas és zárt modelljeink közt. Az urakat pedig tömérdek jammer várja.

A legfejlettebb modellek a Tyr műhelyéből

Egyértelmű, hogy a látvány nem minden, ezért nem is istenítjük a fürdőruhákat a látványuk miatt, inkább a technológiai megoldásokra helyezzük a hangsúlyt.

Az úszódresszek fejlesztésében a legjobb szakemberek közreműködtek, így az úszódressz megfelelő tartást nyújt viselőjének, hogy képességeit maximálisan érvényesíthesse. Ezzel függ össze az a tény is, hogy ez az úszódressz a legfejlettebb modellek közé tartozik, melyet a Tyr valaha is gyártott.

Vegyük hát sorra, mitől is lesz a Tyr Avictor modell csúcsminőségű:

  • A technológiák, melyek segítenek elérni a megfelelő testtartást a vízben.

  • Hydrofób technológia mely meggátolja a víz beszivárgását az úszodressz szövetébe, ennek köszönhetően a víz csupán a fürdőruha struktúráját öleli körül, így csökkentve a súrlódást és növelve az úszó sebességét.

  • Az úszódressz erősen kompresszív hatású. Ez javítja az úszó stabilitását a törzsrészen, mindemellett pedig nem gátolják az úszó mozgásszabadságát sem.

  • Az úszódressz gyorsan szárad.

  • Ennél a modellnél egyértelmű továbbá a könnyedség és kényelem.

  • A Super Flex Bonding technológia biztosítja, hogy a fürdőruha varratai és anyaga is tökéletesen illeszkedik az úszó alakjához, így egy második bőrréteg hatását kelti viselőjénél.



További hasznos termékek