Ünnepelje meg a Család nemzetközi napját a vízben!

Lehet, hogy nem túl ismert tény, de bizony 1994 óta május 15-én az egész világ megemlékezik a család fontosságáról, mely a társadalom egyik alappillére. Mindemellett a család az alapja a megfelelő gyermek nevelésnek is, és a fiatalabb generációk alakításának. Ezért az OSN székházában úgy döntöttek, hogy május 15. hivatalosan is a Család nemzetközi napjává válik, így is emlékeztetve mindenkit a család fontos szerepére életünkben.

Május 15-én megünnepeheti ezt az Ön családja is, mondjuk a vízparton, ha az úszás szerelmesei közé tartoznak. Természetesen a vízhez a stílusos fürdőruhák is elengedhetetlenül hozzátartoznak. ;-)

Az anyukáknak

Minden anyukának jól állnak majd egyrészes darabjaink a Speedotól. Olyan csodálatos modellek, mint például a Speedo Cyclone, Gemstone, Liquefaction vagy az Astrostar. Remekül mutatnak az ausztrál gyártó, a Funkita modelljei is, és az anyukák megtekinthetik az Arena és a Micheala Phelpse újdonságait is.

Ha az anyukák félnek mutogatni alakjukat a medence partján, mert nem elégedettek a testükkel, akkor ajánljuk nekik alakformáló fürdőruháinkat, melyek igazi csodát tudnak tenni a vonalaikkal, és csodásan formássá varázsolják azt. Ezen ékköveink közé tartoznk webáruházunkban az alábbi modellek Speedo Aquajewel, AuraGleam, Contourluxe vagy a CrystalGleam.

Vagy éppen azok közé az anyukák közé tartozik, akik szívesen mutogatják idomaikat a medencénél? Akkor látogassa meg kétrészes fürdőruháink kínálatát, ahol egész sor színpompás darabot talála a Funkita, Jaked vagy Speedo márkáktól.


Azoknak pedig, akikre az anyaság öröme csupán most vár, várandós hölgyeknek készített fürdőruhákat kínálunk, melyek a pocakjával együtt nőnek. Ezek közé soroljuk a Speedo Essential Grace Maternity vagy az Aqua Sphere Sisi modelleket.

 

Az apukáknak

Az apukák is megmutathatják magukat a stílusos Funky Trunks fürdőruhákban. A Night Swim, Wing Attack, Gun Show vagy So Vane modellek biztosan nem hagyják szégyenben. Decensebb modellekkel készült a Jaked. A figyelmét nem kerülhetik el a Speedo vagy Michaela Phelps fűrdőruhái sem. 

Azoknak az apukáknak, akik a kényelmet és a szabadabb mozgást preferálják, úszósortokat kínálunk. Például a Speedo sortjai elegáns külsővel és érdekes mintákkal vannak ellátva. Kukkantsa meg az Elemental Fusion, Vintage Printed, Printed Leisure vagy Sun Stripe modelleket és bizonyosodjon meg róla Ön is.

A gyermekeknek

A lányok az Arena újdonságaiban tündökölhetnek, vagy a Speedo olyan fürdőruha modelljeiben, mint például a Lavagem, Sunkissed Shine Applique egyszarvú mintázattal, Dreamscape, vagy a Jaked.

Ha a lányok inkább kétrészes modellre vágynak, azokból is akad bőven. A Funkita hű önmagához, így színpompás és motívumokkal ellátott darabjai nem okoznak csalódást. 

A fiúkról sem feledkeztünk meg! A Funky Trunks márka telitalálat olyan srácok számára, akik szeretik a tarka színeket és a nem hétköznapi motívumokat. Akik nem igazán szeretik az ilyen darabokat, nézzenek kötül a Jaked modelljei közt. 

A legkisebb gyermekeknek

Bébije van otthon, aki még csak most ismerkedik a vízi környezettel? Akkor is kínálunk megoldást, méghozzá a Splash About bébi fürdőruháját. A kicsik nagyobb önbizalma és biztonságérzete érdekében pedig olyan mellénykéket és úszóruhákat kínálunk ugyanazon gyártótól, melyek segítenek a vízfelszínen maradni.


Tak neváhejte a oslavte Mezinárodní den rodiny v bazénu!



További hasznos termékek