Útmutató az úszóbóják világában

Jól láthatóvá válni a nyílt vízen, így védve az életét a közelgő hajók és szkúterek közt. Pontosan ezt a célt szolgálják az úszóbóják. Azonban nem ez minden felhasználási lehetőségük. Cikkünkben részletesen vizsgálunk meg négy darab különböző úszóbóját, és lépésről-lépésre elmondjuk, milyen előnyökkel bír az adott modell a többivel szemben.

Swim Secure Tow Float

Kezdjük hát a legolcsóbb úszóbójával. Ez pedig nem más mint a Swim Secure Tow Float. Egy alapmodellről van szó, melyet egy pánttal erősíthet a testéhez, élénk színének köszönhetően a parton várakozó barátai és az elhaladó vízi járművek személyzete is messziről látja majd. Természetesen más felhasználási lehetősége is van. Amint fáradni kezd úszás közben, és a part még messze lesz, egyszerűen nekitámaszkodhat és megpihenhet. A bója ugyanis elegendő felhajtóerővel rendelkezik ahhoz, hogy a felszínen tartsa.

Swim Secure Tow Donut

A második úszóbója, mely megragadta a tekintetünket az azonos gyártótól származó Tow Donut. Elsődleges funkciója az, hogy felhívja a figyelmet a közelében úszó emberre. Ezenfelül támasztékként is használhatha, ha hatalmába keríti a fáradtság. Ebben mondjuk nem sokban különbözik az előző bójától.

Hozzáadott értéke abban rejlik, hogy az úszóbója közepében egy zárható zseb található, melyben elhelyezheti értékeit, például a mobiltelefont, autókulcsot, és egyéb apróságokat annélkül, hogy félnie kellene, hogy ezek a tárgyak eláznak. Ebben a zsebben ugyanis nem áznak át.

Swim Secure Dry Bag Window

Ennek az úszóbójának köszönhetően jól látszik majd a vízben, és rá is támaszkodhat, ha elfárad a vízben, vagy akár értéktárgyait , melyeket nem szeretne a parton hagyni, hogy azok ne kerüljenek tolvajok kezei közé. Az úszóbója lenyűgöző 28 literes űrtartalommal rendelkezik, így igazán minden elfér benne. Egyedi elem rajta a különleges átlátszó zsebrész, melybe elhelyezheti mobiltelefonját. Így mindig pontosan tudhatja a GPSnek köszönhetően azt, milyen távolságot úszott le, illetve azt is tudja majd, hol van éppen, így sosem veszik el.

Swim Secure Wild Swim Bag

Ezt a nagyszerű darabot hagytuk a végére. Nem csupán a derekához rögzítheti, ellátja a feljebb említett összes funkciót is, hanem vállpántok segítségével akár klasszikus hátizsákká is alakíthatja.

A belsejébe pedig igazán sok minden elfér, hiszen a bója űrtartalma 30 liter. 



További hasznos termékek