Visszatekintés 2021-re

2021 elejét nemcsak a bezárt uszodák jellemezték, hanem a felfokozott várakozás is, amellyel az új úszószezon elé tekintettünk, ám végül kiderült, hogy egészen májusig kellett várnunk. 
Sok úszó döntött úgy, hogy várakozás helyett a tettek mezejére lép és vasembernek áll, azaz kipróbálja a hideg vízben való úszást. Mi azonban a sok megszorítás és korlátozás ellenére sem panaszkodhatunk az elmúlt évre. 
 
 
Sikerült újabb piacokon is megjelennünk, így már összesen 14 országban vagyunk jelen. Persze ezek közül 3 még igencsak gyerekcipőben jár, így rengeteg feladat vár még ránk. 2022-ben újabb Swimaholic-termékekkel készülünk megörvendeztetni vásárlóinkat. Az úszósapkák, uszonyok, tenyérellenállások, törülközők és edzéshez szánt kiegészítők mellett cseh tervezőkkel és grafikusokkal együttműködve saját ruhakollekcióval jelentkezünk Cool márkanév alatt, emellett Valentin-napra, Halloweenre és karácsonyra különleges, limitált kiadásokkal készülünk. Ez még nem minden, de csak nem fogjuk az összes meglepetést előre elárulni! 
 
Terveink és céljaink mit sem változtak, továbbra is arra törekszünk, hogy az úszás világának legjobb és leginnovatívabb termékeivel jelentkezzünk, hogy vásárlóink úszás iránti szenvedélye továbbra se lankadjon és a remek termékeket kipróbálva mindig úgy érezhessék magukat, mint hal a vízben. 
 
És mindent egybevetve hogy sikerült számunkra a tavalyi év?
 
Összesen több mint 21 000 megrendelést küldtünk el. Ügyfeleinkkel 14 000 e-mailt váltottunk. 6500 telefonhívást válaszoltunk meg. Továbbra is több mint 15 000 terméket tartunk raktáron, és idén tervbe van véve, hogy kétszeresére vagy akár háromszorosára is növeljük a kapacitásainkat. Tavaly több mint 11 000 ügyfelünk büszkélkedhetett új úszószemüveggel, 10 000-en bújtak új fürdőruhába, és 6000-en rejtették hajukat új úszósapka alá. És ezt a sort még hosszan folytathatnánk egészen a párásodásgátló spray-kig bezárólag. 
 
Az összefoglaló végére hagytam a legfontosabbat: minden vásárlónknak és támogatónknak nagyon köszönjük a belénk vetett bizalmat, és reméljük, hogy még hosszú ideig együtt fogjuk szelni a habokat.


További hasznos termékek