Swimaholic Training Paddles Blue

Swimaholic Training Paddles Blue

Swimaholic Swimaholic
      3.4
4 296 Ft
4 296 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-445-0252 (Hé-Pé: 10-17)

Termékleírás

Kedves úszótársaim, vessünk egy pillantást közösen a Swimaholic saját tenyérellenállásaira is.

A tenyérellenállások kiváló segédeszközök az edzésekhez. Nagyobb ellenállást képeznek a vízben, ezáltal hatékonyan erősítik a felsőtestet. Segítségükkel továbbfejleszthetjük a kartempóinkat és az edzés is szórakoztatóbb lesz általuk.

A Swimaholic Training Paddles tenyérellenállások már első pillanatban megragadták a figyelmemet egyszerű, letisztult formatervükkel és ergonomikus alakjukkal. És hogy milyenek voltak úszás közben? Remekül éreztem magam. Az ellenállások könnyűek és úgy alakították ki őket, hogy jól tartsanak. A felületükön lyukak találhatók, amelyek elősegítik a víz áramlását. Úszás közben ez nagyszerű, és az ellenállás is kevésbé csúszkál a tenyeremen. A tenyérellenállások igen merevek, ami számomra nagyon megfelelt, mert éreztem, ahogy az erősebb húzások szinte előrelöknek a vízben. A felhelyezésük igen egyszerű, néhány edzés után már csupán pár másodpercet vesz igénybe.

A szilikon pántok segítségével az ellenállásokat könnyedén a tenyérméretünkhöz állíthatjuk. Fontos, hogy a pántokat jól meghúzzuk, de ne túlságosan, nem szabad kellemetlen érzést vagy fájdalmat okozniuk.

A tenyérellenállások képesek az egyszerű edzéseket is igazi erőpróbává varázsolni. Ha az uszonyokat is felcsatoljuk, akkor amellett, hogy szokatlan sebességgel fogjuk hasítani a vizet, egyúttal minden izmunk alaposan megmozgatjuk. A gyorsaság gyakran igazi „áramlatot” okoz, és ez a „flow” egyedülálló élmény.

Az egyetlen hiányosság, ami eszembe jut, az az, hogy mellúszás és pillangó esetében a fordulóknál eléggé csúsztak a medence falán, ezért a szélükre jól jönne egy kis gumírozás. Így gyorsabban érkezhetnék a falhoz, bátran ellökhetném magam és nem kellene attól félnem, hogy lecsúszik a tenyerem. Elég bosszantó a fordulók miatt kiesni az edzéstempóból.

Mindettől függetlenül a tenyérellenállásokat jó szívvel ajánlom mind a kezdő és hobbiúszók, mind a gyakorlottabbak számára. Úgy gondolom, hogy az uszonyokhoz hasonlóan a tenyérellenállásoknak is ott a helye minden Mesh Bagben vagy hátizsákban.

Egy tipp a megfelelő tenyérellenállások kiválasztásához: normál esetben 10–20%-al túl kellene nyúlniuk a tenyéren, ám ha még csak most ismerkedünk velük, akkor nyugodtan válasszunk kisebbet.

Még egy tipp a végére: Nyugodtan leszedhetjük a csuklót rögzítő szilikon pántot, elegendő meghagyni azt, amelyik a középső ujjat fogja. Ez nagyban hozzásegít ahhoz, hogy fejlesszük a technikánkat. A tenyérellenállások ugyanis így nem tartanak olyan erősen, ezért sokkal jobban kell figyelni a helyes kéztartásra és a megfelelő mozdulatokra. Megtanulhatunk valami újat, amely ismét csak előre visz. Nem elég csupán az erőt fejleszteni. Próbáld ki és meg fogsz lepődni, mennyit segít. Menni fog?

Mi az, ami a legjobban tetszett a tenyérellenállásokban?

- Tetszetős külső

- Kellemes és könnyű anyag

- Ergonomikus forma

- Szuper merevek, élvezetes velük az úszás

- Egyszerűen beállítható szilikon pántok


 

Méret Szélesség cm Testmagasság cm
S 11,5 16
M 12,5 18
L 13,5 20

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Szilikon
Szín Kék
Csomagküldő - Házhozszállítás
kedd 14.12.
Csomagküldő - Átvevőhelyek
hétfőn 13.12.
Magyar posta Házhozszállítás
hétfőn 13.12.
DHL Express
péntek 10.12.

Vásárlói vélemények

3.4

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021 Értékelés

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

31.8.2018

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Mérettáblázat

 

Méret Szélesség cm Testmagasság cm
S 11,5 16
M 12,5 18
L 13,5 20
Swimaholic

Swimaholic

Mit értünk Swimaholic alatt? Egyértelműen az úszásnak és az úszósportoknak rajongóját és rabját. Pontosan erről szól a márka. A márkát cégünk hozta létre 2018-ban. Bár még nincs sok terméke, a küldetése a világban egyértelmű. Megmutatja, ki itt az úszó és milyen közösséghez tartozik. A kínálatban stílusos ruhakollekciók találhatóak nőknek és férfiaknak, valamint minőségi fürdőlepedők is megtalálhatóak.

Több

Alternatív termékek

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!