Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk

Kombinálja kétrészes fürdőruháinkat kedvének megfelelően

Kombinálja kétrészes fürdőruháinkat kedvének megfelelően

„Az alsó rész megfelel, a felső azonban nem. Ma nincs kedvem ehhez a színhez, inkább egy másikat szeretnék. Bárcsak lenne egy a tarsolyomban. “ Egyszerűen, ha nem adott a lehetőség, hogy az alsó és a felső részt különállóan vásároljuk meg, a kétrészes fürdőruhák rengeteg problémát rejthetnek. Most ezekkel a gondokkal is könnyedén megbirkózhat. Szinte teljesen szabad kezet kap a fürdőruha alsók és felsők kombinálásában, határ a csillagos ég. :-)

Saját fürdőruha koktélt keverni webáruházunkban egyszerű, és több márka közt válogathat.

Kezdjük is a Tyr újdonságaival, melyek tarka színek és érdekes motívumok felhozatalában nincs hiány. Érdekes modell például a Tyr Modena, melyből felsőt és alsót is kínálunk. Ez azonban ne szabjon gátat a kreativitásának, kedvére kombinálhatja őket akár más modellekkel is

Amennyiben a decensebb darabokat részesíti előnyben, a Solid Brites modelleknek hála megtalálja a kedvencét. Ezeket pedig tovább kombinálhatja a decens modellekkel, mint például a Solid Bikini Bottom, Solid Active modellek, vagy a már említett színpompás darabokkal. Továbbá elérhetően a női sortok is a Tyrtől, mondjuk a Boca Chica. A színpompás Sumatra, Enso, Glitch vagy Oceania Pacific darabokat olyan tarka alsókkal kombinálhatja mnt a Drift, Whaam, Oceania Cove vagy az Enso.

 

 

Az egyes részek szabad kombinációjának lehetőségét kínálják a Funkita fürdőruhái is. Példának hozhatnánk fel például a Best Cellar, Predator Party, Lime Light, Knitty Gritty, modelleket, vagy a vadiúj Midnight Marble és Fireworks darabokat.

 

Külön vásárolható alsó és felső részt kínál az Arena is. Külön kiemelnénk az érdekes Crop Think felsőt és a Unique alsót

A Speedo ugyan sok kombinációs lehetőséget nem kínál, azonban némely modelleket mégiscsak kedvére keverhet. Nem szokványos fürdőruhákról van szó, hanem a H2O Activ család termékeiről, melyeket úszáshoz is használhat, de akár egyéb vízi tevékenységeknél vagy a szárazon is használhat. Ezek közé tartozik a Hydra Fizz vagy a Stormza típus széles palettája is.

A legjobbat pedig a végére hagytuk, mely egy teljesen új márkának számít webáruházunkban. Nem más ez, mint a Turbo fürdőruha, mely olyan darabokkal büszkélkedhet, mint a kétrészes Boom modell.


 


További hasznos termékek