Kombinálja kétrészes fürdőruháinkat kedvének megfelelően

„Az alsó rész megfelel, a felső azonban nem. Ma nincs kedvem ehhez a színhez, inkább egy másikat szeretnék. Bárcsak lenne egy a tarsolyomban. “ Egyszerűen, ha nem adott a lehetőség, hogy az alsó és a felső részt különállóan vásároljuk meg, a kétrészes fürdőruhák rengeteg problémát rejthetnek. Most ezekkel a gondokkal is könnyedén megbirkózhat. Szinte teljesen szabad kezet kap a fürdőruha alsók és felsők kombinálásában, határ a csillagos ég. :-)

Saját fürdőruha koktélt keverni webáruházunkban egyszerű, és több márka közt válogathat.

Kezdjük is a Tyr újdonságaival, melyek tarka színek és érdekes motívumok felhozatalában nincs hiány. Érdekes modell például a Tyr Modena, melyből felsőt és alsót is kínálunk. Ez azonban ne szabjon gátat a kreativitásának, kedvére kombinálhatja őket akár más modellekkel is

Amennyiben a decensebb darabokat részesíti előnyben, a Solid Brites modelleknek hála megtalálja a kedvencét. Ezeket pedig tovább kombinálhatja a decens modellekkel, mint például a Solid Bikini Bottom, Solid Active modellek, vagy a már említett színpompás darabokkal. Továbbá elérhetően a női sortok is a Tyrtől, mondjuk a Boca Chica. A színpompás Sumatra, Enso, Glitch vagy Oceania Pacific darabokat olyan tarka alsókkal kombinálhatja mnt a Drift, Whaam, Oceania Cove vagy az Enso.

 

 

Az egyes részek szabad kombinációjának lehetőségét kínálják a Funkita fürdőruhái is. Példának hozhatnánk fel például a Best Cellar, Predator Party, Lime Light, Knitty Gritty, modelleket, vagy a vadiúj Midnight Marble és Fireworks darabokat.

 

Külön vásárolható alsó és felső részt kínál az Arena is. Külön kiemelnénk az érdekes Crop Think felsőt és a Unique alsót

A Speedo ugyan sok kombinációs lehetőséget nem kínál, azonban némely modelleket mégiscsak kedvére keverhet. Nem szokványos fürdőruhákról van szó, hanem a H2O Activ család termékeiről, melyeket úszáshoz is használhat, de akár egyéb vízi tevékenységeknél vagy a szárazon is használhat. Ezek közé tartozik a Hydra Fizz vagy a Stormza típus széles palettája is.

A legjobbat pedig a végére hagytuk, mely egy teljesen új márkának számít webáruházunkban. Nem más ez, mint a Turbo fürdőruha, mely olyan darabokkal büszkélkedhet, mint a kétrészes Boom modell.


 


További hasznos termékek