Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk

Hogyan válasszunk úszósapkát?

Hogyan válasszunk úszósapkát?

Az úszósapka kiváló társ minden úszó számára, függetlenül teljesítményétől. Már elavult az a tévhit, hogy aki sapkában úszik a medencében az csakis verseny úszó lehet. Az úszósapkák különböző anyagokból, színekből, mintákból és méretekből állnak. Nézzük meg, hogy milyen típust érdemes vásárolni és hogyan kell kiválasztani a megfelelőt.

Miért visejünk úszósapkát?

Az úszósapkáknak számos funkciójuk van. Védi a hajat a klórtól vagy tengervíztől, mely roncsolja és szárítja azt. emekRmek tulajdonság az, hogy a sapka alá elrejthetjük hajunkat, így nem fog zavarni úszás közben. Így kényelmesen úszhatunk, és nem fog a hajunk a szemünkbe lógni. Ha hűvösebb vízben úszunk, a sapka előnye, hogy melegíti a fejünket és a füleinket. Végül, de nem utolsósorban az úszósapka csökkenti a víz ellenállását, ami különösen fontos a versenyző úszók számára.

Hogyan válasszunk úszósapkát?

Úszósapkát elsősorban szövete vagy alakja szerint lehet kiválasztani. A legfontosabb az, hogy tökéletesen illeszkedjen fejünkön és kényelmesen érezzük magunkat benne. 

   

Úszósapkák szövetei

   

Úszósapka alakja és típusai

Milyen szövetből készülhetnek az úszósapkák és tulajdonságaik?

 

 

A gyártási technológiája az egyes úszósapkáknak és szabásainak módjai?

Hogyan válasszunk úszósapkát gyerekeknek?

A gyermek úszósapkák kisebbek, mint a felnőtteké, és általában gyermekmotívummal is rendelkeznek. A gyermekek méretei univerzálisak, és a legtöbb esetben nem oszlanak több változatra. Az iskoláskor előtti gyermekeknek és a 8 évesnél idősebb gyermekeknek ajánljuk ezeket a gyerek úszósapkákat.

 

Vegye azonban figyelembe a gyermek hajának hosszát. Ha egy 6 évnél fiatalabb, hosszú hajú kislányról van szó, automatikusan válassza a felnőtt úszósapkákat, a hosszú haj növeli a fej kerületét. A kiválasztásnál segíthet az egyes gyermek úszósapkák leírásában közölt mérettáblázat. Ha a gyermekének hosszú haja van, mindenképpen pár cm-vel nagyobb sapkát keressen.További hasznos termékek