Úszódeszka Finis Alignment Kickboard

Úszódeszka Finis Alignment Kickboard

Termékkód: 1.05.042
Finis Finis
      3.5
11 221 Ft
11 221 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
icon - Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
icon - Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
icon - A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
icon - Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.
Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.

Termékleírás

Finis Alignment Kickboard hidrodinamikus formával rendelkező úszódeszka segít az úszó helyes testtartásában. A pántnak köszönhetően az úszódeszka könnyen használható és kezelhető, anélkül is, hogy az oldalán tartania kellene. Az úszódeszka merülése ideális. Úgy tervezték, hogy úszás közben a kezét a víz felszíne alatt tartsa. Ennek köszönhetően a test egy vonalban lesz és a test első fele nem emelkedik fel. Az úszódeszka habanyagból készült, amely nagyon könnyű és hosszantartóan ellenáll a klórnak. A deszka kisebb formája és annak vízfelszínen való elhelyezése csökkenti az úszó karjára gyakorolt hatást.

Ha a deszkával egyidejűleg pipát használ, megkönnyíti a fej egyensúlyozását és a megfelelő technikára való összpontosítást.

A sima hidrodinamikai forma biztonságos a hát számára, és alkalmas az edzésre, a víz alatti és az oldalsó rúgásokra.

Finis Alignment Kickboard úszódeszka pántja

A Finis Alignment Kickboard úszódeszka egy nagyon érdekes segédeszköz. A klasszikus deszkával történő úszás a mindennapi gyakorlat részét képezi, tehát miért ne próbáljuk ki ezt az újdonságot a Finis-től.

Az úszódeszka egy gumiszalaggal van ellátva, amelyekbe belefűzöm a kezeimet, ami nagy segítség lesz számomra főleg a fordulásoknál. A mellúszáskor történő fordulásoknál nem kellett keresnem a deszkát, mivel a pántok segítségével a kezemhez volt rögzítve. A bukfences fordulás esetén  a deszka könnyen manipulálható. A deszka segítségével egyáltalán nem volt probléma a mellúszásos vagy a bukfences fordulás, elrugaszkodni és a másik kezemet azonnal bedugni a pánt alatt és vidáman folytattam az úszást a lábtechnikára koncentrálva.

A Finis úszódeszka leginkább méretében különbözik a klasszikus nagy úszódeszkától. Az elején kétségeim voltak afelől, hogy a deszkának kicsi lesz a felhajtóereje a gyorsúszásnál és gyakran el fog merülni.  Kétségeim feleslegesek voltak, mivel a deszka tökéletesen betöltötte a funkcióját! A deszkával történő úszást annyira élveztem, hogy el is feledkeztem a medence hosszáról. A fordulások szintén könnyűek voltak, így teljes mértékben az edzésre és a lábtechnika gyakorlására tudtam koncentrálni.

A deszka legszélesebb részén 320 mm és magassága 280mm. Ezek a kis méretek kiváló tulajdonságok amelyet bármelyik hobbi úszó értékelni fog, főleg azok akik nem szeretik a nagy deszkát hordani az uszodába, mivel a Finis Alignment úszódeszka befér egy kisebb hátizsákba is.

Végezetül szeretném hozzátenni, hogy ez az úszódeszka olyan úszók számára alkalmas, akik már valamilyen szinten elsajátították a helyes technikát és testtartást és elsősorban az alsó végtagok helyes tartását szeretnék gyakorolni. A kezdők, akik a deszka segítségével szeretnék gyakorolni a kar, a vízben történő légzés vagy más gyakorlatokat, a klasszikus nagy deszkát ajánlom, amely nagyobb és stabilabb.


EVA anyag (Etilén–vinil-acetát) - Ez a szivacsos anyag hajlékony, rugalmas és könnyű. Kiemelkedően strapabíró, vízálló és az UV sugaraknak is ellenáll.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag EVA
Szín Sárga
Méret 32x28
szerda 02.01.
kedd 01.31.
kedd 01.31.
szerda 02.01.

Vásárlói vélemények

3.5

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Kis útmutató az úszási segédeszközök világában

Az úszási segédeszközök rendkívül hasznosak lehetnek mind a technika fejlesztése, mind az edzések változatosabbá tétele és a monotonitás megtörése szempontjából. Tekintsük hát át együtt, hogy miből érdemes válogatni.

Úszás gyerekekkel – mi fog kelleni a kis úszóbajnoknak?

Annyi cuccod van, mintha egy hónapra utaznátok el valahova, még a füledről is táskák lógnak, és mire elindulnátok, már teljesen ki vagy dőlve? Pedig a vízparti kiruccanásnak nem muszáj mindenképpen őrjítő programnak lennie. Csak egy kis figyelmet és fegyelmet igényel az egész. Mi abban szeretnénk a segítségedre sietni, hogy a kicsikkel együtt te magad is élvezhesd ezeket a pillanatokat, és ne kelljen órákig törni a fejedet a megfelelő kellékek kiválasztásánál.

Hogyan készüljünk az első triatlon versenyekre?

2.6.2022 Tanácsolunk
 
Nyakunkon a szezon, most már tényleg mindjárt elkezdődnek! Mik kezdődnek el? Hát a triatlon versenyek! Összeszedtünk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy miről nem kellene elfeledkezni az úszóedzések során, és ezen túl is van még pár jó tanácsunk.
Finis

Finis

A Finis a monouszonyokra építette sikerét. A márka 1993-ban alakult, de az alapítók már évekkel korábban megkezdték az uszonyok fejlesztését. A monouszonyokhoz további technikai termékeket adtak hozzá, mint például a központi sznorkel és a Tech Toc. A Finis márkanév további úszóeszközökkel is rendelkezik, melyeket sok edző használ az úszástechnika elsajátításához. Azon kevés márkák közé tartozik, melyek minőségi úszó elektronikát is gyártanak. Ismertetőjegyei a fekete-sárga termékek és logók.

Több

Alternatív termékek

Úszódeszka Finis Foam KickboardÚszódeszka Finis Foam Kickboard
9 579 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszódeszka Aquafeel KickboardÚszódeszka Aquafeel Kickboard
10 554 Ft
Raktáron
Aquafeel Kickboard SpeedblueAquafeel Kickboard Speedblue
12 181 Ft
5 napon belül elküldjük
Aquafeel Pullkick SpeedblueAquafeel Pullkick Speedblue
11 368 Ft
Egyes változatok raktáron

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!