Úszódeszka Finis Alignment Kickboard

Úszódeszka Finis Alignment Kickboard

Termékkód: 1.05.042
Finis Finis
      3.4
9 587 Ft
9 587 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-445-0252 (Hé-Pé: 10-17)

Termékleírás

Finis Alignment Kickboard hidrodinamikus formával rendelkező úszódeszka segít az úszó helyes testtartásában. A pántnak köszönhetően az úszódeszka könnyen használható és kezelhető, anélkül is, hogy az oldalán tartania kellene. Az úszódeszka merülése ideális. Úgy tervezték, hogy úszás közben a kezét a víz felszíne alatt tartsa. Ennek köszönhetően a test egy vonalban lesz és a test első fele nem emelkedik fel. Az úszódeszka habanyagból készült, amely nagyon könnyű és hosszantartóan ellenáll a klórnak. A deszka kisebb formája és annak vízfelszínen való elhelyezése csökkenti az úszó karjára gyakorolt hatást.

Ha a deszkával egyidejűleg pipát használ, megkönnyíti a fej egyensúlyozását és a megfelelő technikára való összpontosítást.

A sima hidrodinamikai forma biztonságos a hát számára, és alkalmas az edzésre, a víz alatti és az oldalsó rúgásokra.

Finis Alignment Kickboard úszódeszka pántja

A Finis Alignment Kickboard úszódeszka egy nagyon érdekes segédeszköz. A klasszikus deszkával történő úszás a mindennapi gyakorlat részét képezi, tehát miért ne próbáljuk ki ezt az újdonságot a Finis-től.

Az úszódeszka egy gumiszalaggal van ellátva, amelyekbe belefűzöm a kezeimet, ami nagy segítség lesz számomra főleg a fordulásoknál. A mellúszáskor történő fordulásoknál nem kellett keresnem a deszkát, mivel a pántok segítségével a kezemhez volt rögzítve. A bukfences fordulás esetén  a deszka könnyen manipulálható. A deszka segítségével egyáltalán nem volt probléma a mellúszásos vagy a bukfences fordulás, elrugaszkodni és a másik kezemet azonnal bedugni a pánt alatt és vidáman folytattam az úszást a lábtechnikára koncentrálva.

A Finis úszódeszka leginkább méretében különbözik a klasszikus nagy úszódeszkától. Az elején kétségeim voltak afelől, hogy a deszkának kicsi lesz a felhajtóereje a gyorsúszásnál és gyakran el fog merülni.  Kétségeim feleslegesek voltak, mivel a deszka tökéletesen betöltötte a funkcióját! A deszkával történő úszást annyira élveztem, hogy el is feledkeztem a medence hosszáról. A fordulások szintén könnyűek voltak, így teljes mértékben az edzésre és a lábtechnika gyakorlására tudtam koncentrálni.

A deszka legszélesebb részén 320 mm és magassága 280mm. Ezek a kis méretek kiváló tulajdonságok amelyet bármelyik hobbi úszó értékelni fog, főleg azok akik nem szeretik a nagy deszkát hordani az uszodába, mivel a Finis Alignment úszódeszka befér egy kisebb hátizsákba is.

Végezetül szeretném hozzátenni, hogy ez az úszódeszka olyan úszók számára alkalmas, akik már valamilyen szinten elsajátították a helyes technikát és testtartást és elsősorban az alsó végtagok helyes tartását szeretnék gyakorolni. A kezdők, akik a deszka segítségével szeretnék gyakorolni a kar, a vízben történő légzés vagy más gyakorlatokat, a klasszikus nagy deszkát ajánlom, amely nagyobb és stabilabb.


EVA anyag (Etilén–vinil-acetát) - Ez a szivacsos anyag hajlékony, rugalmas és könnyű. Kiemelkedően strapabíró, vízálló és az UV sugaraknak is ellenáll.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag EVA
Szín Sárga
Méret 32x28
Csomagküldő - Házhozszállítás
csütörtök 23.09.
Csomagküldő - Átvevőhelyek
szerda 22.09.
Magyar posta Házhozszállítás
szerda 22.09.

Vásárlói vélemények

3.4

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021 Értékelés

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

31.8.2018

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Finis

Finis

A Finis a monouszonyokra építette sikerét. A márka 1993-ban alakult, de az alapítók már évekkel korábban megkezdték az uszonyok fejlesztését. A monouszonyokhoz további technikai termékeket adtak hozzá, mint például a központi sznorkel és a Tech Toc. A Finis márkanév további úszóeszközökkel is rendelkezik, melyeket sok edző használ az úszástechnika elsajátításához. Azon kevés márkák közé tartozik, melyek minőségi úszó elektronikát is gyártanak. Ismertetőjegyei a fekete-sárga termékek és logók.

Több

Alternatív termékek

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!