Úszódeszka Finis Alignment Kickboard

Úszódeszka Finis Alignment Kickboard

Termékkód: 1.05.042
Finis Finis
      3.5
13 575 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
icon - Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
icon - Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
icon - A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
icon - Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.
Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.

Leggyakrabban együtt vásárolják

Termékleírás

Finis Alignment Kickboard hidrodinamikus formával rendelkező úszódeszka segít az úszó helyes testtartásában. A pántnak köszönhetően az úszódeszka könnyen használható és kezelhető, anélkül is, hogy az oldalán tartania kellene. Az úszódeszka merülése ideális. Úgy tervezték, hogy úszás közben a kezét a víz felszíne alatt tartsa. Ennek köszönhetően a test egy vonalban lesz és a test első fele nem emelkedik fel. Az úszódeszka habanyagból készült, amely nagyon könnyű és hosszantartóan ellenáll a klórnak. A deszka kisebb formája és annak vízfelszínen való elhelyezése csökkenti az úszó karjára gyakorolt hatást.

Ha a deszkával egyidejűleg pipát használ, megkönnyíti a fej egyensúlyozását és a megfelelő technikára való összpontosítást.

A sima hidrodinamikai forma biztonságos a hát számára, és alkalmas az edzésre, a víz alatti és az oldalsó rúgásokra.

Finis Alignment Kickboard úszódeszka pántja

A Finis Alignment Kickboard úszódeszka egy nagyon érdekes segédeszköz. A klasszikus deszkával történő úszás a mindennapi gyakorlat részét képezi, tehát miért ne próbáljuk ki ezt az újdonságot a Finis-től.

Az úszódeszka egy gumiszalaggal van ellátva, amelyekbe belefűzöm a kezeimet, ami nagy segítség lesz számomra főleg a fordulásoknál. A mellúszáskor történő fordulásoknál nem kellett keresnem a deszkát, mivel a pántok segítségével a kezemhez volt rögzítve. A bukfences fordulás esetén  a deszka könnyen manipulálható. A deszka segítségével egyáltalán nem volt probléma a mellúszásos vagy a bukfences fordulás, elrugaszkodni és a másik kezemet azonnal bedugni a pánt alatt és vidáman folytattam az úszást a lábtechnikára koncentrálva.

A Finis úszódeszka leginkább méretében különbözik a klasszikus nagy úszódeszkától. Az elején kétségeim voltak afelől, hogy a deszkának kicsi lesz a felhajtóereje a gyorsúszásnál és gyakran el fog merülni.  Kétségeim feleslegesek voltak, mivel a deszka tökéletesen betöltötte a funkcióját! A deszkával történő úszást annyira élveztem, hogy el is feledkeztem a medence hosszáról. A fordulások szintén könnyűek voltak, így teljes mértékben az edzésre és a lábtechnika gyakorlására tudtam koncentrálni.

A deszka legszélesebb részén 320 mm és magassága 280mm. Ezek a kis méretek kiváló tulajdonságok amelyet bármelyik hobbi úszó értékelni fog, főleg azok akik nem szeretik a nagy deszkát hordani az uszodába, mivel a Finis Alignment úszódeszka befér egy kisebb hátizsákba is.

Végezetül szeretném hozzátenni, hogy ez az úszódeszka olyan úszók számára alkalmas, akik már valamilyen szinten elsajátították a helyes technikát és testtartást és elsősorban az alsó végtagok helyes tartását szeretnék gyakorolni. A kezdők, akik a deszka segítségével szeretnék gyakorolni a kar, a vízben történő légzés vagy más gyakorlatokat, a klasszikus nagy deszkát ajánlom, amely nagyobb és stabilabb.


EVA anyag (Etilén–vinil-acetát) - Ez a szivacsos anyag hajlékony, rugalmas és könnyű. Kiemelkedően strapabíró, vízálló és az UV sugaraknak is ellenáll.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag EVA
Szín Sárga
Méret 32x28
csütörtök 10.05.
szerda 10.04.
szerda 10.04.

Vásárlói vélemények

3.5

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Miért használjunk orrcsipeszt?

Fürdőruha, úszósapka, úszószemüveg. Ez a három dolog az, ami a vízben nélkülözhetetlen. Van azonban még néhány olyan készség, amely igen jó szolgálatot tehet a nedves közegben, és az egyik ilyen az orrcsipesz. Egy aprócska kiegészítő, amely sokakat érdekel. Te sem rajongsz érte, ha víz kerül az orrodba?

Az Arena egy új, innovációval és fenntarthatósággal teli fürdőruha kollekcióval ünnepli fennállásának 50. évfordulóját

Az úszás az egyik legszebb és legegészségesebb sport. Ahhoz, hogy a nyári szezont maximálisan kiélvezhessük, jó minőségű és kényelmes fürdőruhára van szükségünk. És itt jön képbe az Arena új kollekciója – a „50th Anniversary Collection”.

Hogyan kell megfelelően gondoskodni a neoprénről

19.5.2023 Tanácsolunk

Ha már nem kevés pénzt belefeccölsz egy neoprén ruhába, jó, ha tudod, mit kell tenned, hogy az sokáig tartson. Van néhány tippünk, amellyel meghosszabbíthatod az élettartamát.

A márka legkeresettebb terméke

Alternatív termékek

Finis

Finis

A Finis a monouszonyokra építette sikerét. A márka 1993-ban alakult, de az alapítók már évekkel korábban megkezdték az uszonyok fejlesztését. A monouszonyokhoz további technikai termékeket adtak hozzá, mint például a központi sznorkel és a Tech Toc. A Finis márkanév további úszóeszközökkel is rendelkezik, melyeket sok edző használ az úszástechnika elsajátításához. Azon kevés márkák közé tartozik, melyek minőségi úszó elektronikát is gyártanak. Ismertetőjegyei a fekete-sárga termékek és logók.

Több

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!