BornToSwim Swimming Exercise Bands

BornToSwim Swimming Exercise Bands

BornToSwim BornToSwim
      3.0
9 867 Ft
9 867 Ft
Egyes változatok raktáron
Várható szállítás:
Egyes változatok raktáron
Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

A BornToSwim Swimming Exercise Bands erősítő gumiszalagot azoknak az úszóknak tervezték, akik szeretnék változatosabbá tenni a szárazedzést, és akiknek fontos, hogy a parton is hatékonyan készülhessenek. Ez az eszköz ugyanis ugyanazokat az izomterületek fogja munkára, amelyeket a medencében úszva használunk. Három különböző nehézségi fokozat áll rendelkezésre: könnyű (sárga), közepes (piros) és legnehezebb (kék). Nagyobb nehézségi szintnél a gumi átmérője is nagyobb. A gumiszalag teljes hossza 130 cm.

Az úszók számára kifejlesztett erősítő gumival végzett edzés előnyei közé a felsőtest erősítése, az úszómozdulatok dinamikájának fejlesztése, a robbanékonyság és az állóképesség javítása, az átfogott tartomány növelése és a mozdulatok rendkívül fontos koordinációjának és sebességének fokozása tartozik. Leginkább a mellkast, a vállat, a bicepszet, a hátizmokat, a test közepét, sőt, és még a lábat is edzhetjük vele.

Az erősítő gumiszalaggal a gyorsúszás, a pillangó és a mellúszás karmozdulatait is gyakorolni lehet. A technika fejlesztésére is alkalmas, javítható vele a vízfogás, illetve ellenőrizhetjük, hogy a karok a megfelelő pályát írják-e le. A gumi ellenállását azáltal növelheti, hogy távolabb lép a rögzítési ponttól.

Maga az erősítő gumi rugalmas, a tenyérlapok kellemesen merevek, könnyűek és jól mutatnak a kézben. A tenyérhez egy a középső ujjat tartó gumival és egy hevederrel lehet rögzíteni. A meghúzási erő könnyedén szabályozható a gumi vagy a heveder meghúzásával. A fogása megegyezik a hagyományos tenyérlapokéval, amit én jelentős pozitívumként értékelek.

Az erősítő gumiszalag könnyedén rögzíthető a medencéhez vezető lépcsőkhöz, különféle korlátokhoz, kültéri fitnesz eszközökhöz, bordásfalakhoz és más elemekhez.

Ez az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb eszköz az úszók körében a minőségi szárazedzéshez vagy az izmok bemelegítéséhez úszás előtt.

Az erősítő gumiszalagokat a legtöbb híres úszó is használja. Könnyen összecsomagolható, így nem gond edzés után besuvasztani a hátizsákba.

Ez az erősítő gumiszalag egyszerűen nagyszerű. Tegye változatosabbá az edzést, erősítse felsőtestét, és ami nagyon fontos, őrizze meg minél hosszabb ideig a „víz-érzékét”! Ezzel az eszközzel ez nem lesz olyan nehéz, hiszen folyamatosan gyakorolhatja a gyorsúszás, a pillangó és a mellúszás kartempóit, szinte úgy, mintha a medencében úszna. A gumiszalag segítségével szinte bárhol és bármikor erősíthetünk és szerintem ez egy nagyszerű dolog. Nekem a termék dizájnja is nagyon bejön, nem is beszélve a BornToSwim feliratról a tenyérlapok elülső oldalán.

A tenyérlap méretei: 13x15 mm

A gumi hossza: 130 cm

A gumi átmérője: sárga – 9 mm, piros – 12 mm, kék – 14 mm


Anyaga latex - nagyon rugalmas és könnyen alkalmazkodik.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Latex
Szín Sárga
Piros
Kék
Magyar posta Házhozszállítás
hétfőn 07.12.
Csomagküldő Házhozszállítás
kedd 08.12.

Vásárlói vélemények

3.0

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

BornToSwim

BornToSwim

Több, a pályafutásukat már befejezett profi úszó egy napon úgy döntött, hogy visszaadják az úszásnak mindazt, amit ők is kaptak tőle. Lelkesedéssel és elszántsággal álltak össze több szakemberrel, aminek köszönhetően létrejött 2015 közepén a BornToSwim úszómárka. Az úszómárka egyike azon kevés cseh márkának, amely az úszóeszközökre és kiegészítőkre szakosodott.

Zászlóshajójuk az uszonyok, törölközők, úszóbóják és egyéb segédeszközök. Az úszómárka versenyelőnyének tartja a színeket , valamint szuper ár-érték arányát. Termékeik nemcsak úszók számára elérhetőek. A BornToSwim dizájnja és logója pedig önmagáért beszél.

Több

Alternatív termékek

Mad Wave Resistance CordMad Wave Resistance Cord
6 754 Ft
Raktáron
StrechCordz with HandlesStrechCordz with Handles
16 229 Ft
Raktáron
Rucanor Yoga MatRucanor Yoga Mat
6 754 Ft
Rendszerint 5 napon belül

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!