Speedo Fastskin Kick Fin

Speedo Fastskin Kick Fin

Speedo Speedo
      2.9
24 411 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-445-0252 (Hé-Pé: 10-17)

Termékleírás

Kedves Swimaholicok, engedjétek meg, hogy bemutassak egy nagyszerű uszonyt, mégpedig a Speedo Fastskin Kick Fin.

Az uszonyok remek segédeszközök, amelyeknek minden úszózsákban ott a helye, csakúgy, mint az edzésre használt tenyérellenállásoknak. Színesebbé teszik az edzéseket, növelik a kitartást, a lábak erejét és a bokák mozgékonyságát.

Ezek az uszonyok a legjobb úszók edzéstervéhez kifejlesztett, népszerű Fastskin termékcsalád újabb nagyszerű tagjai.

Már a parton felvéve is hihetetlenül kényelmesnek bizonyultak, és alig vártam, hogy végre becsobbanhassak a medencébe. Az uszonyok nem véletlenül ilyen kényelmesek: a tervezésüknél 3D-s lábszkennereket használtak és ez érződik is rajtuk. Nekem keskeny lábfejem van, amelyhez az uszonyok gond nélkül hozzásimultak. A felhasznált anyag nagyon kellemes, egyáltalán nem találtam durva éleket. Az uszonyok sarka nyitott és egy nagyszerű hurokkal vannak felszerelve, amely nagyban megkönnyíti a fel- és levételüket.

Az uszonyok alsó része barázdált, ami igen jó szolgálatot tesz a falnál és a fordulóknál, egyszer sem csúsztam meg velük. A dupla oldalsó rész növeli az uszonyok merevségét, ennek köszönhetően a rúgások erősebbek és stabilabbak lesznek.

Ezekkel az uszonyokkal jóval nagyobb sebességgel úszhatunk, mivel a vízben igen gyorsak, csodásan merevek és egész nehezek. Ezt nagy pozitívumként értékelem.. Állítólag ezek a Speedo legjobb minőségű és leggyorsabb uszonyai és nekem nincs okom kételkedni ebben. Tényleg gyorsak és a kidolgozásuk más szintet képvisel, mint a konkurencia termékei.

Az uszonyoknak köszönhetően magasabbra kerülünk a víz fölé, és hosszabban élvezhetjük a siklás remek érzését, amit én nagyon szeretek. Gyakorolhatjuk velük a sprinteket vagy a hosszabb távokat, nem fog tőle fájni a lábunk, ahogy ez néha más uszonyok esetében előfordul.

Nagyon tetszik a Speedo logo is az uszonyok elején. Az uszonyok egy tetszetős, fekete Speedo papírdobozban érkeznek. A piros-fekete színkombináció nagyon érdekes, ugyanakkor jó lenne, ha a Speedo előrukkolna még más színkombinációkkal is.

Az uszonyok nagyon rövidek, ami gyors lábtempókat tesz lehetővé, ebből is látszik, hogy elsősorban a versenyzőknek készültek, a sprintek például abszolút szenzációsak velük. Mivel az uszonyok lapja rövid, így nagyon gyorsan visszatér az eredeti helyzetébe, ami tovább gyorsítja a lábtempót.

Elsősorban ezért tapasztaltabb úszóknak ajánlanám őket, akik a lehető legjobb uszonyokat keresik, emellett fontos számukra a kényelem és a külső is. Kezdő úszóknak határozottan nem javaslom ezt a modellt, mivel túl merev lenne számukra, nehéz lenne vele úszni, és nem okozna örömet.

Miért válasszuk ezeket az uszonyokat?

- Ezek a Speedo leggyorsabb uszonyai

- Csodálatosan merevek és gyorsak

- Kellemes anyagból készültek

- Az uszonyok remekül alkalmazkodnak a láb alakjához

- Nagyon jól néznek ki

- Javítják a rúgástechnikát és a testhelyzetet, rugalmasabbá teszi a bokákat

Méret UK 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12
Méret EU 36-37 38-39 40-42 43-44.5 46-47

A Fastskin a Speedo termékeket jelöli, amelyek a vízben elérhető lehető legjobb hidrodinamika érdekében készültek. Egy úszófelszerelés, amelyet verseny- és teljesítményúszásra terveztek, hogy a lehető legjobb eredmény legyen elérhető. A Speedo Fastskin sorozatban az egész felszerelést megtalálja. A legfontosabb természetesen a fürdőruha, szemüveg és sapka, amelyek a FINA által homologizáltak, de egyéb tréningfelszerelést is talál itt, mint az úszólapok, tenyérellenállások, uszonyok. Ezen technológia sikere abban rejlik, hogy a Speedo elit úszókról 3D-s képeket készített, számítógépes szimulációt használtak, egyéb kutatásokat is figyelembe vettek, illetve számoltak az ellenállással és az anyag szilárdságával is.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Fastskin
Hőre lágyuló gumi
Szín Piros
Csomagküldő - Házhozszállítás
kedd 14.12.
Csomagküldő - Átvevőhelyek
hétfőn 13.12.
Magyar posta Házhozszállítás
hétfőn 13.12.
DHL Express
péntek 10.12.

Vásárlói vélemények

2.9

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021 Értékelés

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

31.8.2018

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Speedo

Speedo

A Speedo a világ 3 legjobb úszómárkája közé tartozik. 1914-ben Ausztráliában alapította Alexander MacRae, és 1927-ben látott napvilágot az első Racer Back fürdőruha. A Speedo 1932 és 1936 között világszerte felkeltette a figyelmet az olimpiai játékok támogatásának köszönhetően. Az úszó világban való megjelenése óta öltöztet versenyúszókat, akik Speedo fürdőruhákban nyerik versenyeiket és képviselik országaikat.
Azt a tényt, hogy a márka nem csak versenyúszóknak szól, a trunk típusú fürdőruhák és a brief fürdőnadrágok megjelenésével mutatta meg. A felhasznált anyagok fokozatos fejlesztésével a Speedo a kiváló minőségű klórrezisztens Endurance szövet kifejlesztéséig jutott. Ma Endurance10 vagy Endurance+ néven ismert. 2000-ben megjelent a Fastskin fürdőruha márka, melynek köszönhetően világrekordok dőltek meg.
Az úszó világ meghódításának vágyát 80. születésnapjukon is bizonyították az új LZR Racer versenyfürdőruha bemutatásával. Michael Phelps is ebben a fürdőruhában úszott a Speedo-tól és 8 aranyérmet nyert. A márka nemcsak a fürdőruhákra fókuszál, hanem az úszók egyéb igényeire is, például úszószemüvegekre, sapkákra, segédeszközökre és kiegészítőkre. Globálisan népszerűsíti az egészséges életmódot a vízben való mozgással, folyamatosan halad előre és nem csak a versenyúszókkal néz szembe.

Több

Alternatív termékek

Uszony úszó Finis Z2 ZoomersUszony úszó Finis Z2 Zoomers
16 509 Ft
Egyes változatok raktáron
Arena Powerfin Pro uszonyokArena Powerfin Pro uszonyok
19 813 Ft
5 napon belül elküldjük
Finis Edge FinsFinis Edge Fins
25 129 Ft
5 napon belül elküldjük
Finis Zoomers® GoldFinis Zoomers® Gold
15 790 Ft
Raktáron
Speedo Training Fin Oxid Grey/Lime PunchSpeedo Training Fin Oxid Grey/Lime Punch
15 502 Ft
Egyes változatok raktáron
Speedo Fury Training Fin GreySpeedo Fury Training Fin Grey
15 789 Ft
5 napon belül elküldjük
Tyr Hydroblade FinsTyr Hydroblade Fins
20 819 Ft
Egyes változatok raktáron
Aqua Sphere Microfin Junior Blue/BlackAqua Sphere Microfin Junior Blue/Black
11 623 Ft
5 napon belül elküldjük
Aqua Sphere Microfin Junior BlackAqua Sphere Microfin Junior Black
11 623 Ft
5 napon belül elküldjük
Aqua Sphere Microfin Junior Yellow/BlackAqua Sphere Microfin Junior Yellow/Black
11 623 Ft
5 napon belül elküldjük

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!