Uszony Speedo Training Fin Fluro Tangerine/Pool Blue/Blue Flame

Speedo Speedo
      3.5
23 532 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
icon - Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
icon - Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
icon - A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
icon - Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.
Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.

Termékleírás

Az uszonyok a legfontosabb segédeszközök, amelyeknek minden mesh bagben ott a helye.

Bármilyen körülmények között használhatók. Teljesen mindegy, hogy a szezon elején vagy végén járunk, hogy éppen bemelegíteni készülünk, a legjobb időért hajrázunk vagy már a levezetésnél tartunk.

Az uszonyok révén jelentősen fejleszthetjük a lábaink erejét és állóképességét. Ezek ugyanis sokkal nagyobb ellenállást keltenek, mint a lábfejeink. A nagyobb felületnek köszönhetően több erőre van szükség, ami értelemszerűen növeli az izmok terhelését és javítja az általános kondinkat is. Az uszonyok hozzájárulnak a boka rugalmasságának javításához is, ami a hatékony lábtempó egyik legfontosabb eleme.

Ezúttal a Speedo Training Fin uszonyokat vizsgáltam meg közelebbről. Első ránézésre gyönyörű tárgyak ezek, azonban a lenyűgöző kék-narancssárga dizájn is háttérbe szorul nagyszerű tulajdonságaik mellett.

Uszony vásárlásakor a legfontosabb tényező annak merevsége, egészen pontosan annak az anyagnak a merevsége, amelyből az uszony készült. Minél keményebb egy uszony, annál gyorsabban lehet vele úszni. A merevségi skálán a Speedo Training Fin uszonyok 5. fokozatúak, a 10. a legkeményebb.

Ennek köszönhetően kezdők és a puhább uszonyokat előnyben részesítő tapasztalt úszók számára is jó választás lehet. Ezekkel az uszonyokkal alaposan megdolgoztathatjuk a lábainkat, ugyanakkor nem extra merevek, ami nekem személy szerint nagyon tetszett. Ha pedig még csak most kezdesz komolyabban úszni, akkor mindenképp a puhább vagy közepes merevségű uszonyok beszerzését javaslom. 100 méter után úgyis kapkodni fogsz a levegő után.

A Speedo uszonyai zárt sarkú modellek. Én a zárt sarkú uszonyokkal szemben általában fenntartással viseltetek, a Training Fin azonban magasan felülmúlta a várakozásaimat. Tényleg nagyon kényelmes és akár hosszabb szériák leúszására is alkalmas, nem fájdul meg bennük az ember lába. Ami pedig még fontosabb, az az, hogy még a hosszabb, keményebben meghajtott menetek során sem estek le a lábaimról.

Ezeket az uszonyokat jó szívvel ajánlom mindenkinek. Már csak azért is, mert jó gyorsan lehet velük úszni, ami igazán jó buli. Számos dologban képesek segíteni, így biztos vagyok benne, hogy nektek is úgy be fognak jönni, mint nekem.

Ha uszonyok vásárlásán töröd a fejed és a méreten vacillálsz, én egy számmal kisebb beszerzését javasolnám.

EU 35-36 37-38 39-41 42-43 44-46 46-48
UK 2-3 4-5 6-7 8-9 10-11 11-12
US 3-4 5-6 7-8 9-10 11-12 13-14
CM 20-21 22-23 24-25 26-27 28-29 30-31

Anyaga 100% szilikon, amely egy hosszú élettartammal rendelkező nagyon rugalmas anyag. Használat után ajánljuk folyó víz alatt leöblíteni és hagyni alaposan megszáradni.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag 100% Szilikon
Szín Narancssárga
csütörtök 06.08.
szerda 06.07.
szerda 06.07.
csütörtök 06.08.

Vásárlói vélemények

3.5

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Az Arena egy új, innovációval és fenntarthatósággal teli fürdőruha kollekcióval ünnepli fennállásának 50. évfordulóját

Az úszás az egyik legszebb és legegészségesebb sport. Ahhoz, hogy a nyári szezont maximálisan kiélvezhessük, jó minőségű és kényelmes fürdőruhára van szükségünk. És itt jön képbe az Arena új kollekciója – a „50th Anniversary Collection”.

Hogyan kell megfelelően gondoskodni a neoprénről

19.5.2023 Tanácsolunk

Ha már nem kevés pénzt belefeccölsz egy neoprén ruhába, jó, ha tudod, mit kell tenned, hogy az sokáig tartson. Van néhány tippünk, amellyel meghosszabbíthatod az élettartamát.

Hogyan válasszunk babafürdőruhát?

Miután rászántuk magunkat a babaúszásra, rögtön itt a következő nehézség: úszópelus vagy fürdőruha? Milyen fürdőruhát válasszunk? Az úszópelus vagy a babafürdőruha a jobb?

Hogyan válasszunk neoprén fürdőruhát?

A víz egyre hidegebb, ezért megfelelő felszerelésre van szükséged. Az erős elhatározás mellett nagy segítséget nyújthatnak a neoprén kiegészítők és főleg a neoprén úszóruhák. Nézzük hát meg együtt, hogyan választhatjuk ki a lehető legjobbat!

Speedo

Speedo

A Speedo a világ 3 legjobb úszómárkája közé tartozik. 1914-ben Ausztráliában alapította Alexander MacRae, és 1927-ben látott napvilágot az első Racer Back fürdőruha. A Speedo 1932 és 1936 között világszerte felkeltette a figyelmet az olimpiai játékok támogatásának köszönhetően. Az úszó világban való megjelenése óta öltöztet versenyúszókat, akik Speedo fürdőruhákban nyerik versenyeiket és képviselik országaikat.
Azt a tényt, hogy a márka nem csak versenyúszóknak szól, a trunk típusú fürdőruhák és a brief fürdőnadrágok megjelenésével mutatta meg. A felhasznált anyagok fokozatos fejlesztésével a Speedo a kiváló minőségű klórrezisztens Endurance szövet kifejlesztéséig jutott. Ma Endurance10 vagy Endurance+ néven ismert. 2000-ben megjelent a Fastskin fürdőruha márka, melynek köszönhetően világrekordok dőltek meg.
Az úszó világ meghódításának vágyát 80. születésnapjukon is bizonyították az új LZR Racer versenyfürdőruha bemutatásával. Michael Phelps is ebben a fürdőruhában úszott a Speedo-tól és 8 aranyérmet nyert. A márka nemcsak a fürdőruhákra fókuszál, hanem az úszók egyéb igényeire is, például úszószemüvegekre, sapkákra, segédeszközökre és kiegészítőkre. Globálisan népszerűsíti az egészséges életmódot a vízben való mozgással, folyamatosan halad előre és nem csak a versenyúszókkal néz szembe.

Több

Alternatív termékek

Uszony Aqua Sphere Alpha
Uszony Aqua Sphere Alpha
14 113 Ft
Egyes változatok raktáron
Uszony edzéshez TYR Crossblade
Uszony edzéshez TYR Crossblade
14 113 Ft
5 napon belül elküldjük
Uszony Mad Wave Long
Uszony Mad Wave Long
14 113 Ft
5 napon belül elküldjük
Uszony Mad Wave Training II Rubber
Uszony Mad Wave Training II Rubber
13 799 Ft
5 napon belül elküldjük
Uszony Michael Phelps Alpha Pro
Uszony Michael Phelps Alpha Pro
14 113 Ft
5 napon belül elküldjük
Uszony BornToSwim Yellow
Uszony BornToSwim Yellow
11 758 Ft
Raktáron
Uszony BornToSwim Green
Uszony BornToSwim Green
11 758 Ft
Raktáron
Uszony BornToSwim Blue
Uszony BornToSwim Blue
11 758 Ft
Raktáron
Uszony BornToSwim Pink
Uszony BornToSwim Pink
11 758 Ft
Raktáron

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!