Tyr Hydroblade Fins

Tyr Tyr
      0.0
18 350 Ft
18 350 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Várható szállítás:
Rendszerint 5 napon belül
Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

Tyr Hydroblade Fins rövid uszony edzésre. Annak köszönhetően, hogy rövidebbek, rövidebb és gyorsabb rúgást biztosítanak. Az uszonyok edzésnél az alsó végtagok erősítésére szolgálnak. Segíti a helyes testtartást, növeli a kitartást, az úszás gyorsaságát és ezzel a vízáramlat érzése is növekszik.

Az uszony mindkét oldalán lévő sínek megkönnyítik a kirúgás szabályozását. Szabad sarkának köszönhetően nagyobb mozgásteret biztosít a bokáknak. A sarkán hurokkal a könnyű felvételért és levetésért.

Mérettáblázat Tyr Hydroblade Fins

Méret S M L XL XXL
Méret EU 37-39 40-41 42-43 44-45 46-47

Az uszony a legfontosabb segédeszköz, amely nem hiányozhat táskájában! Ez a kedvenc segédeszközöm, és ahogy szívesen mondom „edzés uszony nélkül olyan, mint a halászlé hal nélkül”.

Az uszony bármilyen helyzetben használható. Legyen szó a szezon kezdetéről, ráhangolódásról, bemelegítő úszásról, fő sorozatról vagy a kiúszásról.

Az uszony használatának sok oka lehet, elmondom a legfontosabbakat.

Az uszony használatával növekszik az erő és a kitartás a lábakban. Az uszony sokkal nagyobb ellenállást hoz létre, mint csupán a lábközépcsont, ezzel növekszik a tempó, nagyobb erőt szükséges kifejteni, ami tökéletes a láb erejének és kondíciójának növelésére.

Könnyebb rúgás „felfelé”. Gyorsúszásnál, a kirúgás leggyengébb fázisa az, amikor a láb a felszín felé halad. Ezt a mozgást könnyíti meg az uszony és megtanul ez által felfelé is rúgni.

Segíti a boka rugalmasságát. A boka rugalmassága az úszó számára az alfa és ómega. Ha kicsi a boka mozgása, azt jelenti, hogy lefelé rúg, és nem hátra rúgja a vizet. Az uszony használatával a boka olyan helyzetbe kerül, hogy nyúlásra kényszerül, „széttágul” és felszabadul.

Testtartás javítása. Ha uszonnyal jól nekilendül, teste magasabbra kerül a felszínen és úgy érzi, mintha a víz felszínén csúszna. Ez az érzés csak emlékezteti, milyen fontos a lábak használata az úszásnál.

Személyesen teszteltem ezeket a rakétákat a TYR-től, és kellemesen megleptek. Már a dizájn is magával ragad, mivel látszik benne a láb az átlátszó anyagának köszönhetően. Rám ez nagy hatással volt és az ujjak az uszonyban becsomagolt virslinek tűntek. Öt különböző színben kapható, ami szintén fantasztikus. Az egyetlen dolog, ami nem igazán tetszett, az anag merevsége volt. Eléggé puhák, de ez csak az én érzésem, mivel eléggé merev uszonyokat szoktam használni, mert szeretem, hogy ha nekirugaszkodok, akkor majdnem megrúg. Mindenképpen valóban kényelmes és hosszabb távok is úszhatók vele anélkül, hogy megfájdulna benne a lába.

Ha a nyitott sarkaktól tart, arra oka nincs, sőt ellenkezőleg. Azóta, hogy kipróbáltam a nyitott sarkú uszonyt, nem kell más. Ennek köszönhetően biztosítja a boka legjobb rugalmasságát és az erősebb rúgást.

Az uszonyt valóban mindenkinek ajánlom! Már csupán azért is, mivel egyszerűen sokkal mókásabb vele gyorsan úszni, mint nélküle jóval lassabban. Sok szempontból segítség és bizonyára megszereti, úgy, mint én. Amennyiben uszony vásárlásán gondolkodik és a méreten rágódik, akkor én személyesen egy számmal kisebbet javasolnák. Az elején lehet kényelmetlen lesz, de mint minden anyag, az uszony is széttágul, és akkor kicsúszik belőle a lába.


Anyaga 100% szilikon - A szilikon nagyon rugalmas anyag nagyon hosszú élettartammal. Használat után ajánljuk folyó víz alatt leöblíeni és hagyni alaposan megszáradni.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag 100% Szilikon
Szín Zöld
Zöld
Fekete
Magyar posta Házhozszállítás
szerda 22.07.
DPD Házhozszállítás
szerda 22.07.
Transoflex Házhozszállítás
szerda 22.07.

A vásárlók értékelése

0.0

Nincs elérhető értékelés Legyen az első!

Termék értékelés beszúrása

Termék értékelés beszúrása

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Értékelés:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Alternatív termékek

Uszony úszó Finis Z2 ZoomersUszony úszó Finis Z2 Zoomers
15 289 Ft
Változatok raktáron
Uszony úszó Finis Positive Drive FinsUszony úszó Finis Positive Drive Fins
16 620 Ft
Változatok raktáron
Uszony úszó Mad Wave LongUszony úszó Mad Wave Long
13 160 Ft
Változatok raktáron
Arena Powerfin Pro uszonyokArena Powerfin Pro uszonyok
17 419 Ft
17 418 Ft
Raktáron
Aqua Sphere Zip Fin VX whiteAqua Sphere Zip Fin VX white
11 164 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Aqua Sphere Zip Fin VX Blue/LimeAqua Sphere Zip Fin VX Blue/Lime
11 164 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Mad Wave Flex Fins BlackMad Wave Flex Fins Black
10 631 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Finis Fishtail 2 FinsFinis Fishtail 2 Fins
12 096 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Finis Booster Fins JuniorFinis Booster Fins Junior
10 366 Ft
Rendszerint 5 napon belül

Ki kell választania a változatot