Tanácsolunk

Hogyan válasszunk úszó szemüveget

19.10.2016 Tanácsolunk

Hogyan válasszuk ki a megfelelő úszószemüveget, mellyel kényelmes és kellemes az úszás?

A pántok típusai és állíthatósága

14.10.2016 Tanácsolunk

Fontos része a szemüvegnek a pántja is. Mi most leírjuk, hogy milyen típusokkal találkozhattok.

Minden úszószemüvegnek más és más pántja van. A többségük szilikonból készül. A szilikon tartós, antiallergén és elasztikus. Tehát nézzük meg a leggyakoribbakat.

Az orrnyergek típusai

14.10.2016 Tanácsolunk

Az orrnyergek típusaira fókuszálva

A szemüvegek tömítéseinek típusai

14.10.2016 Tanácsolunk

A tömítések az arc és a merev lencsék keretei között található. Létezik egy jó néhány típus és mi bemutatjuk önöknek azokat, amelyikkel leggyakrabban találkozhattok.

Az úszószemüvegek lencséinek színei

14.10.2016 Tanácsolunk

Minden színnek megvan a sajátos feladata. Melyik az ön számára a legideálisabb?

Hogyan válasszunk magunknak orrcsipeszt és füldugót

Úszódresszek, úszósapkák és szemüvegek. Ezzel a három dologgal vetitek magatokat leggyakrabban a vízbe. Lám most új dolgokat kaptunk az efektívebb  és színesebb edzésekhez. Ma a kínálatunkon füldugók, orrcsipeszek, apróbb segédeszközök vannak, melyekre gyakran rákérdeztek. Hogyha azok közzé tartoztok akiknek a fülük és orruk szárazon kell, hogy maradjon, olvassátok.

A gyerek monofinek rejtélye megoldva!

Az elmúlt időszakban azon törtük a fejünket, hogy miért tűnnek el szinte azonnali gyorsasággal gyerek monofinjeink és honnan ez a nagy érdeklődés iránta. Esetleg valamiféle kampány folyna a monofinekkel való úszással kapcsolatban melyről sejtésünk sincs? A választ egy édesanya nyújtotta nekünk, aki épp egy gyerek monofint készült  fizetni pénztárunknál.

Hogyan élvezzük ki a nyaralást gyermekeinkel

A gyerekek gyakran beérik a kerti medencével vagy akár egy pocsolyával a ház mögött. De a fürdés “sósan” az az igazi kaland! Van egy pár ötletünk, hogyan dobd fel a tengeri fürdőzést a kis úszni vágyó csemetédnek :-)

További hasznos termékek