“A vízibalett nagyon megterhelő sport, az emberek ezt el sem tudják képzelni, “ mondja ezt Katalin a prágai SK Neptún csapatából.

Szinkronúszás a vízibalett néven ismert és az úszás, gimnasztika, valamint balett kombinációit foglalja magába. Az eredmény egy művészi alkotás a medencében, mely nem csak összhangot hoz létre, de kemény edzést is jelent. Ahhoz, hogy ezzel a sportággal közelebbről is megismerkedhessünk, ellátogattunk és részt vettünk a SK Neptún prágai csapat reggeli edzésén, valamint Katalin edző nőt is kikérdeztük :-)

Új munkatársunk lett - a raktárunk királynője Szabina

Szabina beúszott közénk a sporteon csapatába. Február végén vetette magát bele a munkába. A megrendelések csomagolása lett a feladata és az, hogy az áru minél előbb a megfelelő kézhez kerüljön.

Képriport: Hogyan készülnek a Sporteon termék fotói?

Szakértők vagyunk, odafigyelünk a részletekre is. Rengeteg terméket mi magunk fotózunk, hogy minél tökéletesebbek és élethűek legyenek. Ezért biztosak lehetnek, hogy a színek megfelelnek a valóságnak és az úszúdresszek, úszószemüvegek részleteire alaposan rávilágítunk. Nézzék meg, hogyan történik nálunk egy ilyen fotózás :-)

Rengeteg új úszószemüvegünk van és tudjuk mi segít a szemüvegek párásodása ellen

Az üzletünket új úszószemüvegek hada árasztotta el és egyik szebb mint a másik. Vannak úszószemüvegeink versenyzőknek, hölgyeink és uraink számára, de akadnak márkás szemüvegek is remek áron. Lehet, hogy azt mondja mindegy milyen úszószemüveget használ és idővel mind párásodni kezd. Épp ezért egy ötlettel szolgálunk, ami ezt a gondot megoldja. :-)

Úszósapkák szövetei

20.3.2017 Tanácsolunk

Miből gyártják az úszósapkákat?

Az úszósapkák alakjai és típusai

20.3.2017 Tanácsolunk

Hogyan igazodjunk el az úszósapkákban?

Hogyan válasszunk úszósapkát

20.3.2017 Tanácsolunk

Hogyan válasszunk úszósapkát, miért használjuk és milyen anyag a legmegfelelőbb az Ön számára? Olvasson többet alul.

Úszó segédeszközök típusai

Hogyan válasszunk megfelelő segédeszközt?

Tenyérellenállások úszáshoz

Miben különböznek egymástól az egyes tenyérellenállások egymástól?

Te és ő a medencében, vegyen egyforma úszódresszt párjával ;-)

7.3.2017 Termék típusok

Mutatkozzon párban az úszómedencénél! Az új kollekció pároknak is kínál szebbnél szebb darabokat. Válassza ki párjával a megfelelőt és indulhat is a medencéhez.

Dioptriás úszószemüvegek

Ússzatok nyitott szemmel a víz alatt dioptriás úszószemüvegben. Tanácsot adunk, hogyan válasszon helyesen.

A TYR Pink kollekcióból megvásárolt darabokkal támogassa a mellrák elleni küzdelmet.

23.2.2017 Termék típusok

Az amerikai TYR márkának folyamatosan növekvő szurkoló csapata van a magyar úszó medencékben. A TYR Ismét bizonyított, mégpedig azzal, hogy foglalkozik a mellrákkal küzdő nők sorsával. Ezért egy rózsaszín TYR PINK kollekcióval állt elő. Minden egyes megvásárolt úszódresszért vagy segédeszközért a TYR PINK kollekcióból, 5 dollárt küld a mellrákkal kapcsolatos kutató munkát végző központba (Breast Cancer Research Foundation). Jöjjön és  válassza ki a saját rózsaszín darabját és ez általa egy jó dolgot támogat. Mellrák elleni küzdelem a TYR PINK dresszekkel és segédeszközökkel.

További hasznos termékek