Búvárszemüvegek dioptriával

9.1.2018 Tanácsolunk

Nézz bátran a víz alá akkor is, ha dioptriád van. Segítünk kiválasztani a megfelelőt.

Pántok típusai és állíthatósága

8.1.2018 Tanácsolunk

A szemüveg szerves része a pántja. Most eláruljuk, milyen fajtákkal találkozhat.

Az orrnyereg típusai

8.1.2018 Tanácsolunk

Az úszószemüvegek orrnyergére összpontosítva.

Motiválja magát az új évbe

4.1.2018 Értékelés

Új évi fogadalmak.. Ezek azok a szavak, amely a óév vége felé és az új év közeledtével, szinte automatikusan eszünkbe jutnak. Sokan nem tulajdonítanak a fogadalmaknak jelentőséget, míg mások úgy érzékelik az új év érkezését, mint egy ideális időt arra, hogy elkezdjenek magukon munkálkodni, és ezért tervezik, hogy milyen változásokat szeretnének elérni. De a kérdés az, hogyan kell meghatározni a célokat, és mindenekelőtt még fontosabb, hogy hogyan kell kitartani.

Karácsonyi és karácsony utáni nyitvatartás

20.12.2017 Színfalak mögött

A karácsony a béke és nyugalom ünnepe, ezért mi is megpihenünk, és élvezzük a meghitt pillanatokat a családdal és a barátokkal. Emiatt igazítunk a nyitvatartási időpontunkon karácsony alatt és után.

A szemlencse típusai

7.12.2017 Tanácsolunk

A lencsék tömítése az arc és a szemgolyó szilárd héja között helyezkedik el. Számos típus létezik, és bemutatjuk azokat, melyekkel leggyakrabban találkozhatsz.

Úszószemüvegek lencséinek színváltozatai

7.12.2017 Tanácsolunk

A szemlencse minden színének van funkciója, melyik ideális az Ön számára?

Hogyan válasszunk úszószemüveget

7.12.2017 Tanácsolunk

Hogyan válasszunk olyan úszószemüveget, melyben öröm úszni?

Hogyan kezdjünk el úszni kisbabával?

5.12.2017 Tanácsolunk

Nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a pici babákkal való úszás körül. Ha Ön szintén ezen gondolkodik, és szeretné a gyermekét, már ilyen fiatalon bevezetni az úszás örömeibe, akkor álljunk meg egy pillanatra a “miért?” kérdése felett, miért is kezdjünk úszni csecsemőkkel.

Hogyan kezdjünk neki a triatlonnak?

5.12.2017 Tanácsolunk

Mielőtt még megválaszolnánk ezt a kérdést, először is szeretnénk tisztázni mi is az a triatlon! A triatlon egy fizikailag és pszichikailag megterhelő sport, mely magába foglalja az úszást, kerékpározást és futást.

Hogyan tanítsuk meg gyermekeinket úszni?

5.12.2017 Tanácsolunk

Szeretné megszerettetni a vizet és az úszást gyermekével, de nem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá? Merüljön bele cikkünkbe, mely elindítja a megfelelő irányba.

Térdig állunk az Arena új kollekciójában. Tekintse meg őket!

23.10.2017 Termék típusok

Ahogy azt már a cím is elárulja, megérkezett hozzánk az Arena új kollekciója, és nincs is belőle kevés. Bemutatjuk Önöknek az összes fazont, mintát és színt, amelyek megszólítják a férfiakat, hölgyeket és a legkisebbeket is, akik megkedvelték az úszást.

Az úszódresszek és -nadrágok olyan minőségi anyagból készültek, amely ellenáll a klórnak. Az úszók értékelni fogják a remek dizájnt, kényelmet és a maximális mozgásszabadságot, amelyet az úszódressz biztosít.

További hasznos termékek