Az úszósapkák alakjai és típusai

19.1.2018 Tanácsolunk

Hogyan igazodjunk el az úszósapkákban? Gyertek és olvassatok tovább.

Az úszósapkák szövetei

19.1.2018 Tanácsolunk

Miből gyártják az úszósapkákat? Az úszósapkák többféle szövetből készülnek. Ha tovább olvastok, megtudhatjátok előnyeit és hátrányait.

Hogyan válasszunk megfelelő úszódeszkát és lábbóját?

11.1.2018 Tanácsolunk

Az úszódeszka és lábbója a legváltozatosabb segédeszközök kezdő úszók számára. Az úszónak segítenek fenntartani az ideális testhelyzetet a vízben, és megtartanii az úszás megfelelő irányát. Ezenkívül a deszkák habanyagból készülnek, és felhajtóerejüknek köszönhetően lebegnek és remekül szolgálnak azok számára, akik úszni tanulnak, vagy félnek a víztől. Most nézzük meg, hogyan válasszunk megfelelő deszkát és lábbóját.

Hogyan válasszunk úszópipát?

11.1.2018

Az úszópipa úszómedencékben egyre gyakrabban látható, mert népszerű úszási segédeszköz és edzőeszköz. Ennek ellenére még mindig vannak olyan kérdések, amelyeket most megmagyarázunk :-)

Hogyan válasszunk uszonyokat?

10.1.2018 Tanácsolunk

Az uszonyok kiválóan alkalmasak kezdőknek és tapasztalt úszóknak. Tarkítják az edzést, gyorsítják az úszást és segítenek a megfelelő testtartásban. Azonban fontos a megfelelő típust választani.

Hogyan válasszunk tenyérellenállást?

10.1.2018 Tanácsolunk

A tenyérellenállások változatossá teszik az edzéseket, segít a technikák fejlesztésében és bizonyos izmok erősítésében.Tenyérellenállásoknak számos fajtája létezik, ezért jó tudni, melyik típushoz nyúljunk kezdő úszóként és melyikhez tapasztalt úszóként.

Hogyan válasszunk úszósapkát?

10.1.2018 Tanácsolunk

Az úszósapka kiváló társ minden úszó számára, függetlenül teljesítményétől. Már elavult az a tévhit, hogy aki sapkában úszik a medencében az csakis verseny úszó lehet. Az úszósapkák különböző anyagokból, színekből, mintákból és méretekből állnak. Nézzük meg, hogy milyen típust érdemes vásárolni és hogyan kell kiválasztani a megfelelőt.

Miben különböznek az úszódressz szövetei?

9.1.2018 Tanácsolunk

Milyen szövetet választani az úszódresszek kiválasztásakor?

Hogyan gondoskodjunk úszódresszünkről?

9.1.2018 Tanácsolunk

Az úszódressz, a többi ruhához hasonlóan, speciális karbantartási és mosási követelményeket is tartalmaz. Itt megtudhatja, hogy vigyázzon az új úszódresszére, ameddig csak lehet, és hogyan őrizze meg funkcióit. A gondoskodásának köszönhetően, az úszódresszek hosszútávon olyan tartósak, rugalmasak és gyönyörűek maradhatnak, mint amikor megvásárolta őket.

Milyen típusú úszódresszek/nadrágok vannak?

9.1.2018 Tanácsolunk

Miért van az egyik hosszú nadrág résszel a másik pedig röviddel? Milyen típusú hátszabások léteznek a női úszódresszeknél? Kapható kétrészes női sportos úszódressz is? Gyertek és nézzétek meg velünk, hogy mit kínál a színes úszópiac, és hogy milyen a választék.

Hogyan kell megfelelően kiválasztani az úszódressz méretét?

9.1.2018 Tanácsolunk

Az úszódressznek megfelelően kell állnia, nem szabad, hogy a testünkön gyűrődjön, de nagyobbnak sem szabad lennie. A probléma abban rejlik, hogy a piacon több fajta márkával találkozhatunk és minden márka számozása eltérő. Hogy megkönnyítsük a dolgotokat, most feltüntetjük a három legnagyobb úszódressz/nadrág gyártó cég mérettáblázatát.

Hogyan válasszuk sportos úszódresszt?

9.1.2018 Tanácsolunk

Egy sportos úszódressz, az teljesen más tészta, mint a Tesco-ban lévő bikini vagy fürdőruhák vásárlása. A sportos úszódressz valójában segédeszköz, ezért helyesen kell kiválasztani, tökéletesen illeszkednie kell ahhoz, hogy az úszás kényelmes és efektív legyen.

További hasznos termékek